Irodai szemüveg beltéri munkához

Hogyan működik a beltéri szemüveg?

A beltéri szemüveglencséket abban az esetben ajánljuk, ha íróasztalon, monitor előtt dolgozik, és a közeli éleslátásához már szemüvegre van szüksége. Ezek a szemüveglencsék hasonlóak a progresszív szemüvegekhez, mégis másként működnek, beltéri látásviszonyokhoz optimalizáltak.

Ha kifejezetten a monitor előtti monitorszűrű rétegről szeretne olvasni, ami elérhető egyfókuszú és multifokális lencsékhez is, kattintson ide!

Miért jobb irodában a beltéri szemüveg, mint a multifokális?

A multifokális szemüveglencsék jól működnek általános viselési szokásoknál, mert éleslátást biztosítanak közeli olvasáshoz és kültérben távolra tekintéskor is.

Beltérben, íróasztalon, monitor előtt dolgozva nincs szükség éles távoli látásra, ezért a beltéri szemüveglencsék megrendelésekor szélesebb látómezőt tudunk kialakítani a közeli (olvasó, monitor távolság) és a köztes (szomszéd asztal, 2-4 méteren belül) távolságokra is.

Ezzel a látómező-kialakítással a monitor szélesebb területét látja élesebben és kényelmesebben tud fókuszt váltani az asztalra helyezett papírok és a monitor távolsága között.

Elérhető védőrétegek, lencsebevonatok:

  • Karcálló, tükröződéscsökkentő: A HiVision LongLife díjnyertes prémium védőréteg maximális védelmet biztosít szemüveglencséinek
  • Monitorhoz: BlueControl monitorszűrő védőréteg

Kérdése lenne?

Érdeklődjön üzleteinkben személyesen, vagy keressen minket a +36 (48) 470-740 telefonszámon!